|
CREMVURSTI CU MAIONEZA
CREMVURSTI CU MAIONEZA
Ingrediente
150 g maioneza, 3 perechi de cremvursti, 2 linguri vin,
tarhon.
Mod de preparare
Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamiie, ca sa
fie putin mai picanta, se subtiaza cu vinul, si se aromeaza cu
tarhonul.Cremvurstii se introduc in apa clocotita (cit sa-i cuprinda) si fara
sa mai de apa in clocot se lasa 5-6 minute numai sa se infierbinte.Se servesc
imediat fierbinti (fara apa) in vas de portelan sau Jena, acoperiti ca sa nu se
raceasca.Sosul se serveste din sosiera.Maioneza se poate inlocui cu sos
olandez, sos remulad etc.Cremvurstii se pot servi cu mustar simplu sau cu hrean
ras, proaspat, simplu sau asezonat cu sare, otet sau zeama de lamiie, putin untdelemn
sau smintina si o lingurita de zahar.
|
|