Menul site-uluiVideoclip 16Videoclip 15Videoclip 14Videoclip 10 |
ALUAT FOI ETAJ 3 feluriAluat foi etaj cu branza 200g faina 200g branza vaci 200g unt sare Se amesteca,,,faina untul taiat cuburi,branza dulce.se tine La rece 60 min .
Aluat foietaj cu drojdie de bere 250g faina 15g drojdie bere 125g lapte 2 galbenusuri 150g unt(50 g aluat ,100g ptr intins) se framanta ca un alaut dospit iar dupa ce a crescut se intinde cu unt ,setine la frigider.
Aluat foietajcu smantana 250g faina 250g unt 100g smantana 2 galbenusuri Se amesteca componentele ,se tine la rece 10 12 ore. Secoace la 200 grade C 3.Cuptorul se incalzeste la 220C. Se unge o tava sau o forma pentru pizza. Se asaza aluatul pe aceasta, se trag marginile aluatului usor in sus pe peretii tavii. Se impunge cu furculita de mai multe ori. Se acopera dupa gust si se pune la copt 20-25 minute. |
CeasVideoclip 17Videoclip 18Videoclip 13Videoclip 12Videoclip 3Videoclip 4Videoclip 5Videoclip 1RADIOVideoclipCautare |