Menul site-uluiVideoclip 16Videoclip 15Videoclip 14Videoclip 10 |
CIUPERCI CU MAIONEZACIUPERCI CU MAIONEZA Ingrediente 1 Kg ciuperci, sare, 250-300 g maioneza, 100-150 ml smintina groasa, marar, patrunjel. Mod de preparare Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 1/4 l apa clocotita, impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, 50 ml vin alb sec, pina cind se moaie bine, apoi se scurg de apa in strecuratoare, unde se lasa sa se raceasca. Maioneza obisnuita se amesteca cu smintina, potrivindu-se gustul ca sare, acreala si mustar, ca sa fie mai picanta. Pentru aroma, se adauga frunze de marar si patrunjel taiate marunt si, facultativ, putina ceapa rasa fin, apoi se amesteca cu ciupercile bine scurse. Salata se asaza pe platou si se orneaza cu masline si gogosari, sau se presara numai cu patrunjel taiat marunt. |
CeasVideoclip 17Videoclip 18Videoclip 13Videoclip 12Videoclip 3Videoclip 4Videoclip 5Videoclip 1RADIOVideoclipCautare |