Menul site-uluiVideoclip 16Videoclip 15Videoclip 14Videoclip 10 |
TARTINE CU CASCAVALTARTINE CU CASCAVAL Ingrediente O franzela, unt, sardele sau pasta de sardele, cascaval, masline, gogosari, galbenus de ou tare. Mod de preparare Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele.Deasupra se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici.Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosi. Feliile de franzela se mai pot unge si cu brinza Bucegi care are gust picant, frecata in parti egale cu unt.In loc de brinzeturi, se poate rade direct, peste feliile unse cu unt, galbenus de ou fiert tare.Se orneaza la fel. |
CeasVideoclip 17Videoclip 18Videoclip 13Videoclip 12Videoclip 3Videoclip 4Videoclip 5Videoclip 1RADIOVideoclipCautare |