Vineri, 2024-04-26, 2:25 AM
Bine ati venit Vizitator | RSS

PROFESSIONAL SITE

Menul site-ului

Videoclip 16

Videoclip 15

Videoclip 14

Videoclip 10

Videoclip 8

Videoclip 9

Videoclip 6

Videoclip 2

Videoclip 7

RADIO

RADIO

Pune pe siteul tau !

CORNURI UMPLUTE CU SUNCA, PARIZER, SALAM

CORNURI UMPLUTE CU SUNCA, PARIZER, SALAM


Ingrediente


10 cornuri, 200 g sunca, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smintina, un virf de lingurita sare, un virf de cutit piper.


Mod de preparare


Sunca , salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec prin masina de tocat de 2 ori, apoi se amesteca cu smintina, untul moale sarea si piperul.Cornurile se taie in jumatati pe lungime; 10 jumatati se ung cu aceasta compozitie si, apoi, se acopera cu celelalte jumatati, asezindu-se intr-o tava, care se introduce in cuptorul fierbinte cu 15 minute inainte de servire; dupa 10 minute, se intorc pe partea cealalta.Se servesc fierbinti ca gustare sau cu ceai.

Ceas

Videoclip 17

Videoclip 18

Videoclip 13

Videoclip 12

Videoclip 3

Videoclip 4

Videoclip 5

Videoclip 1

RADIO

Videoclip

Cautare