Menul site-uluiVideoclip 16Videoclip 15Videoclip 14Videoclip 10 |
CORNURI UMPLUTE CU SUNCA, PARIZER, SALAMCORNURI UMPLUTE CU SUNCA, PARIZER, SALAM Ingrediente 10 cornuri, 200 g sunca, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smintina, un virf de lingurita sare, un virf de cutit piper. Mod de preparare Sunca , salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec prin masina de tocat de 2 ori, apoi se amesteca cu smintina, untul moale sarea si piperul.Cornurile se taie in jumatati pe lungime; 10 jumatati se ung cu aceasta compozitie si, apoi, se acopera cu celelalte jumatati, asezindu-se intr-o tava, care se introduce in cuptorul fierbinte cu 15 minute inainte de servire; dupa 10 minute, se intorc pe partea cealalta.Se servesc fierbinti ca gustare sau cu ceai. |
CeasVideoclip 17Videoclip 18Videoclip 13Videoclip 12Videoclip 3Videoclip 4Videoclip 5Videoclip 1RADIOVideoclipCautare |