Vineri, 2024-03-29, 0:54 AM
Bine ati venit Vizitator | RSS

PROFESSIONAL SITE

Menul site-ului

Videoclip 16

Videoclip 15

Videoclip 14

Videoclip 10

Videoclip 8

Videoclip 9

Videoclip 6

Videoclip 2

Videoclip 7

RADIO

RADIO

Pune pe siteul tau !

Diferite tratamente pentru femei

Fiecare femeie ca si fiecare barbat sufera de boli specifice sexului lor. De exemplu, femeile sufera de afectiuni legate de sîni, sensibilitate ridicata, inflamare, chisturi sau afectiuni legate de viata sexula ca frigiditatea, sindromul stresului feminin, infertilitatea. Dar si barbatii pot avea probleme de acest gen ca impotenta. Aceste probleme nu pot fi solutionate decît printr-o vizita la medicul de familie. Noi va prezentam însa unele tratamente alternative initiate de catre dr. J.H. Kellog.


Sensibilitatea ridicata a sînilor

Aceasta hipersensibilitate poate fi cauzata de sindromul premenstrual care afecteaza toate femeile într-o masura sau alta, sau de o sarcina în stagiu incipient. Daca este cauzata de menstruatie aceasta afectiune apare regulat, în fiecare luna. Daca este vorba de o sarcina nu aveti de facut altceva decît sa cumparati un test de sarcina pentru a afla. În general, hipersensibilitatea este cauzata de ciclul natural al hormonilor care se ocupa cu reproducerea: estrogenul si progesteronul. Ei fac ca glandele producatoare de lapte sa creasca, iar aceste zone sînt irigate cu mai mult sînge decît de obicei pentru a hrani celulele. Acest lucru face ca terminatiile nervoase sa se întinda si astfel avem o senzatie de durere.

Tratarea acestei afectiuni consta în aplicarea vitaminei E pe zona dureroasa si de asemenea trebuie sa includem mai multi acizi grasi în dieta de zi cu zi. Cel mai bun este uleiul de floarea-soarelui sau cel de germeni de grîu. Trebuie sa avem grija si la consumul de produse ce contin cafeina întrucît persoanele ce consuma cafeina sînt mai expuse riscului de a suferi de sensibilitatea sînilor.

Inflamarea sînilor

Aceasta afectiune este asociata deseori cu neliniste, durere ascutita si febra în unele cazuri. Ea este cauzata de leziuni ale zonei sau de o dieta nepotrivita.

Care este tratamentul: înmuiati o bucata de material în amestec de ulei de samînta de in si alcool de camfor si acoperiti cu aceasta intreaga zona dureroasa. Un alt remediu, mult mai simplu, ar fi aplicarea de fase reci si calde care reduc inflamarea. O alta posibilitate ar fi consumul de sucuri naturale de fructe si legume pentru a curata intestinele.

Chistul de sîn

Simptomele acestei afectiuni sînt durere, sensibilitate, umflare si gîlme ce pot fi simtite la pipaire. Aceste chisturi sînt rotunde, mobile si au o structura moale sau tare, depinde de caz. Aceste simptome sînt cel mai des întîlnite înainte de menstruatie si pot lipsi cu desavîrsire în timpul sarcinii. Aceasta problema este foarte des întîlnita la femei, mai mult de 50 la suta din femei suferind de asa ceva. Dar cel mai frecvent este întîlnita la femeile care sînt apte de procreere si la femeile între 30 si 50 de ani. Atunci cînd exista prea mult lichid în sîn, în loc sa-l evacueze, sistemul limfatic îl stocheaza în spatii mici. Mai tîrziu aceste zone sînt înconjurate de tesut fibros formînd aceste chisturi. Ele sînt mobile, putînd fi deosebite astfel de cele canceroase, care sînt stabile si nu apar si dispar în functie de menstruatie.

Care este tratamentul: schimbati-va dieta, consumati mai multe fibre si mai multe cruditati, legume, fructe si cereale integrale. Nu consumati nuci prajite. Consumati mult usturoi si ceapa, evitati lactatele întrucît au un nivel ridicat de estrogen. Evitati carnea în exces, ouale, untul, brînza si produsele din faina alba. Nu consumati ciocolata, produse de origine animala, uleiuri, prajeli, zahar, sare sau cafeina. Nicotina este foarte nociva pentru ca stimuleaza cresterea chisturilor. Supravegheati-va greutatea pentru ca la sînii mari este mai greu sa localizati chistul. Purtati sutiene fara burete pentru ca supraîncalzirea sînilor poate provoca aparitia cancerului. Consumati multa apa, luati vitaminele B, C, calciu si magneziu. Un masaj usor al sînului poate ajuta la mutarea lichidului din zona sînului în canalele limfatice.

Frigiditatea

Simptomele acestei boli sînt absenta dorintei sexuale sau incapacitatea de a simti placere în actul sexual. Cauza frigiditatii, de obicei, nu este de natura fizica, ci mai degraba de natura psihica cauzata de teama, vinovatie sau sentimentul de inferioritate fata de partener. Unele experiente neplacute, ca si educatia inadecvata primita în viata pun bazele acestei boli psihice. Totusi, în unele cazuri durerea poate fi cauzata de lipsa stimularii, lubrifierea insuficienta sau infectii.

Care este tratamentul: consumati oua proaspete, de curte nu de magazin, ulei de masline, seminte de dovleac, nuci, ulei de soia, avocado, grîu. Evitati carnea de orice fel si sub orice forma. Luati vitaminele B si E, care ridica nivelul de estrogen si astfel îmbunatatesc lubrifierea. Unele ierburi ca ignama salbatica pot fi de ajutor întrucît contin un steroid natural. Luati timp de doua saptamîni, faceti pauza alte doua saptamîni si continuati cura. De asemenea, mai pot fi de ajutor si ginsengul, palmetto si altele.

Sindromul stresului feminin

Simptomele acestei afectiuni sînt alergiile, frigiditatea, infertilitatea, anorexia, anxietatea, melancolia specifica menopauzei, depresie postnatala, tensiune premenstruala. Femeile au multi factori de stres pentru ca au atît de multe sarcini: sa conceapa, sa poarte si sa creasca copii, sa aiba grija de sot, casa si serviciu.

Tratamentul consta în consumul de fructe proaspete si sucuri naturale de fructe si legume, cereale integrale. Lecitina este iarasi foarte importanta, ca si suplimentarea meselor cu minerale si cu vitaminele B, A, C, E, seleniu, zinc, calciu, magneziu, potasiu si fier.

Infertilitatea

Cauzele infertilitatii pot fi puse pe seama multor factori: sterilitatea unui partener, nerespectarea calendarului etc. Dar poate fi vorba si de o dieta slaba în elemente nutritive. Alte cauze pot fi unele boli, infectii, avorturi, traume emotionale sau frigiditate.

Care este tratamentul: suplimentati dieta cu suficiente vitamine si minerale si daca este necesar si cu digestive. O dieta bogata în proteine, acizi grasi, vitaminele A, B, E, zinc, germaniu si coenzima Q10. Evitati faina alba, prajelile, zaharul si cafeina, ca si grasimile animale. Nu mai fumati si nu mai stati lînga fum de tigara daca vreti sa concepeti un copil. Evitati stresul si supravegheati-va greutatea întrucît cu cît o femeie este mai aproape de greutatea ideala cu atît este mai probabil sa conceapa un copil. Nu faceti prea multa miscare dintr-o data. Ramîneti intinsa timp de 20 de minute dupa ejaculare.

 

Ceas

Videoclip 17

Videoclip 18

Videoclip 13

Videoclip 12

Videoclip 3

Videoclip 4

Videoclip 5

Videoclip 1

RADIO

Videoclip

Cautare